Nieuws
Voetbalweekeinde: Drie zeges

Een goed voetbalweekeinde ook al gingen de competitiewedstrijden van SEV en Stompwijk’92 niet door vanwege corona. De overige drie lokale teams wonnen.

ZOB – Forum Sport 2 – 3

Het begin was om van te smullen. Forum Sport begon zeer offensief. Al in de 3e minuut kreeg spits Luuk Goedbloed een goede kans om met een kopbal te scoren. Lukte net niet.

Een minuut later aan lange pass van aanvoerder Mike de Graaf op de razendsnelle Pjer Born. Goede aanname, kapbeweging en schot in de korte hoek: 0-1.

Forum Sport was de bovenliggende partij, creëerde veel kansen (Luuk Goedbloed, Pjer Born) maar moest oppassen voor de snelle uitbraken van de ZOB voorwaartsen.

In de 27e minuut was het de uitblinker aan ZOB kant, nr. 10 Dave Ninteman, die in het centrum van de Forum Sport verdediging met een subtiele schijnbeweging de Forum Sporters op het verkeerde been zette en hard achter keeper Justin van Look binnen schoot.

Na de gelijkmaker ging ZOB op zoek naar meer maar het kreeg van de met veel inzet en scherpte spelende achterhoede van Forum Sport geen kans.

Na rust was het opnieuw Forum Sport dat aan de leiding kwam. Na een mooie combinatie opnieuw linkerspits Pjer Born die de 1-2 binnenschoot. Maar ZOB rechtte haar rug en kwam vrij snel langszij. Na niet adequaat ingrijpen op het middenveld werd Yassin el Yaakoubi in stelling gebracht. Hij rondde beheerst af. 2-2

Forum Sport en ZOB gingen beiden vol voor de winst. Het leverde kansen op aan beide kanten al was Forum Sport met het aantal kansen en mogelijkheden veruit de winnaar.

Maar ja, de bal moet er wel in. In de 88e minuut een hard schot van Luuk Goedbloed. De bal werd kgekeerd door de ZOB doelman maar het was de vandaag weer goed spelende Tom Bijen die in de rebound binnenschoot. De 2-3 zege was binnen.

Overige uitslagen:

RKAVV – De Zouaven 3 – 0 (14e Remco Overdevest, 61e Jedsel Markes, 66e Remco Overdevest). De Zouaven, koploper, had niets in te brengen tegen de Leidschendammers en mocht blij zijn dat het ‘maar’ bij 3 – 0 bleef.

DIOS – VV Wilhelmus 2 – 3 (20e Jacky Adam penalty, 38e Amit Jagai, 50e Remy Kant. De thuisploeg komt tussen de 60ste en 65 minuut terug van 0-3 tot 2-3)