Nieuws
Groenploeg krijgt nieuwe bus

De cliënten van Middin in het leerwerktraject Groen, kunnen voortaan met een hoveniersbus naar hun werkplekken. Het vervoermiddel is gesponsord door Rotary Voorburg en de Tafelronde 103 Leidschendam-Voorburg. De hoveniersbus is aangeschaft omdat steeds meer bedrijven en organisaties de groenvoorziening door cliënten van Middin weten te vinden.

Voor cliënten van Middin is werken en participeren heel belangrijk. De visie van Middin is: iedereen doet mee en levert naar vermogen een bijdrage aan de maatschappij. Door de hoveniersbus wordt dit voor cliënten met een verstandelijke beperking mogelijk. Dr groep wordt begeleid door een professionele hovenier die hen de benodigde vaardigheden bijbrengt.

José Stijntjes van Rotary Voorburg: ,,Wij willen de kansen voor mensen die iets minder kunnen groter maken.’’ Jan Biemond, Tafelronde 103: ,,Door de cliënten van Middin nu deze steun te geven, geven wij hen net dat ene zetje dat zij nodig hebben om professioneel hun groenwerkzaamheden uit te voeren.’’

,,Om met goed gereedschap te kunnen werken en het groenafval mee te kunnen nemen, is een zespersoons bus met laadbak ideaal’’, aldus Hugo Smits, zorgmanager bij de Dorrepaal, uitvalsbasis van de Middin groenploeg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter