Activiteiten
Voetballen onder de regenboog

Het jaarlijkse 4×4 voetbaltoernooi voor alle groepen vijf tot en met acht van bassischolen in Leidschendam-Voorburg is gespeeld. De kinderen stelden zelf teams samen en gaven deze leuke en originele namen. De zondag begon met veel regen, maar gedurende de dag liet de zon en zelfs een prachtige regenboog zich zien. Deze editie koos de organisatie ervoor om geen standen en uitslagen bij te houden, omdat zij in deze bijzondere tijd het meedoen belangrijker vinden dan winnen.

Er waren wel prijzen te winnen met de leukste teamnaam of de gaafste outfit. De leukste teamnamen waren ‘De Fantastische Vijf’ en ‘FC Ikweethetnouooknietmeerhe’. De leukste outfits werden gedrag door de ‘Koning Toto’s’ en de ‘Winnie de Poeh’s’. Daarnaast bedachten de geweldige stagiaires van het Dalton leuke extra challenges en stonden zij klaar voor de teams die in de tussenrondes vrij waren van wedstrijden. (foto SenW)