Activiteiten
Mini-denktank jeugd over toekomst bibliotheek

Kinderen van 9 tot en met 12 jaar gaan meedenken over de toekomst van de bibliotheek. Jaap van Buren van de Bibliotheek aan de Vliet legt uit hoe: ,,De bibliotheek wil samen met de kinderen nadenken over wat wij allemaal voor ze kunnen doen.  Daarom is er een echte Denktank. Samen verzamelen we een heleboel ideeën. Dan kunnen wij weer aan de slag om de bieb in de toekomst nóg beter te maken.

Wat is een Mini-Denktank? Een denktank is een groepje kinderen die hun mening over iets delen. Bijvoorbeeld over de bibliotheek! Daarbij kan je denken aan:Wat zou jij leuk vinden in de bibliotheek? Wat zou je wel willen doen, of leren? Wat mis je nu in de bieb? Hoe lossen we dat op?

De Denktank komt twee keer bij elkaar, op dinsdag 20 oktober van 15.30 tot 17.00 uur in de bibliotheek in Leidschendam. En op donderdag 22 oktober van 15.30 tot 17.00 uur in de bibliotheek in Voorburg. Meedoen is natuurlijk gratis, maar je moet je wel even aanmelden. Dat kan door een mailt te sturen naar hstigter@bibliotheekaandevliet.nl Het enige wat wij nodig hebben: je voornaam en met hoeveel kinderen je komt.”