Nieuws
Gemeente krijgt 60.000 euro voor verstevigen retail

Met financiële middelen proberen lokale, regionale en landelijke overheden bedrijven zo goed mogelijk te ondersteunen. Ook de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) draagt hier aan bij. Er is 1 miljoen euro vrijgemaakt om de regionale economie sterker uit de crisis te laten komen. Nu zijn de eerste projectaanvragen gehonoreerd. De gemeente Leidschendam-Voorburg ontvangt 60.000 euro voor versterking van de retailsector.

Het project in Leidschendam-Voorburg richt zich op innovatie en digitalisering van de retailsector. Deze sector krijgt in de coronacrisis veel te verduren. Dit heeft ook economische gevolgen voor de stadscentra. Met innovatieve toepassingen (HYPE Labs) kan deze sector kostenbewuster en klantgerichter worden gemaakt. Het project is van regionaal belang. De voorstellen richten zich met name op het om- of bijscholen van personeel in deze sector.

Op de foto de officiële opening HYPE Lab in Leidschendam-Voorburg door wethouder Astrid van Eekelen en voorzitter winkeliersvereniging Julianabaan, Arjen Elderson. Dit in aanwezigheid van de deelnemende ondernemers, studenten en docenten van mboRijnland en TMO Fashion Business School. (foto MRDH)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter