Nieuws
HEMA volgend week open in de Mall

HEMA opent op donderdag 29 oktober om 10.00 uur haar nieuwe winkel aan Duindoorn 16 in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. De winkel wordt feestelijk geopend door HEMA topman Tjeerd Jegen. In de 1400 vierkante meter tellende winkel wordt het voor klanten eenvoudig om artikelen te vinden. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar in werelden. Het is vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels die bij klanten in het oog springen.

Vanwege de bijzondere locatie in Westfield Mall of the Netherlands is de winkel voorzien van een opvallende gevel. Deze is uitgerust met witte panelen met uitsneden van de HEMA iconen, afgewisseld door glaspanelen en plantenbakken. In de winkel zelf is er veel aandacht voor het ’thuisgevoel’. Zo is de babywereld voorzien van een ingerichte babykamer die klanten moet inspireren en is er op de schrijfwarenafdeling een studiehoekje. De winkel is voorzien van de nieuwste inrichting, waardoor het een warme en duurzame uitstraling krijgt.

Voor de foodafdelingen en het restaurant maakt de winkel gebruik van een nieuw concept ontwikkeld onder de naam ‘HEMA keuken’, waarbij vers en gezond eten centraal staat. Het restaurant beschikt over balies waar salades, gezonde broodjes, smoothies, sappen en verse soepen worden bereid. De gerechten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en zijn geheel naar eigen receptuur ontwikkeld. Het warenhuis speelt hiermee in op de stijgende vraag naar verse en gezonde maaltijden. Op de begane grond kunnen bezoekers terecht bij het ‘food to go’ voor een heerlijk broodje met een drankje die gemakkelijk mee te nemen zijn voor onderweg. Vanwege coronamaatregelen is het restaurant nog niet geopend. De ‘food to go’ afdeling op de begane grond is wel geopend voor afhaalproducten, waaronder broodjes, smoothies, sappen en de bekende rookworst. Het adres van de winkel is Duindoorn 16. (foto Ap de Heus)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter