Activiteiten
Finale Podium Talentenloods via Livestream

De Slotbijeenkomst van het Open Podium Talentenloods is op zaterdag 1 november. Via een livestream verzorgd door de lokale omroep Midvliet kan iedereen de finale thuis bijwonen via internet www.midvliet.nl (Televisie – Live Televisie) of kanaal 41 Ziggo. Van 11.30 tot 13.30 uur is de uitzending met de jongste jeugd en van 16.30 tot 18.30 uur is de uitzending met jeugd 12+. De jury kiest uit beide groepen een winnaar.

In de eerste groep laat Dani Coret zijn kwaliteiten zien als jonge topturner, Rosalie Houwert van Dans aan de Vliet danst solo en Ballet- en Dansstudio Door Laverman presenteert haar klassieke dansgroep. Mila Brandon en Julie Sleijfers van Muziek Haenen zullen zeker weer de sterren van de hemel zingen. Daarnaast treedt Milena Conti op van Vioolschool Voorburg. Presentator Angelique Schipper zal het verhaal voorlezen van de jonge schrijfster Eva Tsangaris. Special Guest is Roos Steenbergen, die gaat zingen terwijl de jury beraadslaagt.

In de tweede uitzending van de jeugd 12+ bespelen de broers Kevin en Kenneth Laban de vleugel en dwarsfluit. Namens het Podium Klassiek in samenwerking met het Huygensfestival treedt Yasumi Musaki op met piano. Olamide is singer/songwriter evenals Thomas van der Sleen van Trias Rijswijk. Daarnaast zijn er optredens van Juliette van Dam met zang en duo Julia Vos met Tijn de Vreeze. Special Guest is de Final Talent van 2019, Maarten Bakker, die daarna ook de Rijswijk Talent Award heeft gewonnen. Aansluitend maakt de jury de winnaar 2020 bekend. (foto Henk Knoester)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter