Nieuws
Stopverbod bij nieuwe Trampoline

Ouders die kinderen wegbrengen of op komen halen bij het nieuwe Integraal kindcentrum (IKC) Trampoline aan De Haar in Leidschendam, mogen daar niet stoppen. De gemeente voert een verbod om stil te staan in op werkdagen tussen 08.00 en 16.00 op De Haar tussen de kruisingen met de Willem de Rijkelaan en Teylingen. Het verbod geldt voor beide kanten van De Haar. IKC Trampoline is maandag 26 oktober in gebruik genomen.

Volgens B&W moeten verkeersopstoppingen voorkomen worden. Door de komst van het IKC zal er op De Haar meer verkeer rijden en zal de parkeeroverlast toenemen. Dat is alleen op te lossen door een regeling inzake stoppen en parkeren. Ouders die kinderen wegbrengen of halen moeten hun wagen neerzetten in parkeervakken of op de Willem de Rijkelaan.

B&W geven verder aan dat de entree van De Haar bij de Willem de Rijkelaan te smal is waardoor er gevaarlijke situaties en irritaties kunnen ontstaan. Dat heeft ook tot de nu aangekondigde ingreep geleid. (illustratie Veilig Verkeer Nederland)

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter