Nieuws
Haantje Hoveniers doet goed in Leidschendam

Haantje Hoveniers heeft een inwoonster van Leidschendam uit de brand geholpen. Dat is gebeurd in het kader van de landelijke actie ‘Hovenier Helpt’, een maatschappelijk initiatief van TuinKeur met als slogan ‘Groen doen is goed doen!’ Het bedrijf zet  zich belangeloos in om hulpbehoevenden te helpen met het opknappen van hun tuin. Zo ook bij mevrouw Springer. ,,Ik heb een grote tuin en door ziekte ben ik niet meer in staat deze te onderhouden. Het project bevat daarom noodzakelijk onderhoud: onkruid verwijderen, uitdunnen van planten en eventueel verplaatsen, snoeien.” Medewerkers van Haantje Hoveniers hebben de tuin nu onder handen genomen. Met als zichtbaar resultaat een fraaie tuin en een dolgelukkige mevrouw Springer.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter