Nieuws
Nieuwe HEMA zit wel een beetje verstopt

De fotograaf mocht even naar binnen voor de klanten kwamen. Maar wel opschieten. Het was zaterdag een legertje nieuwsgierigen dat binnen stapte bij de nieuwe HEMA in de Mall. In de 1400 vierkante meter tellende winkel is het voor klanten eenvoudig om artikelen te vinden. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar in werelden. Het is vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels die bij klanten in het oog springen. Makkelijk, jammer alleen dat de Hema zelf nog een beetje verstopt zit in de nieuwbouw.

In de winkel zelf is er veel aandacht voor het ‘thuisgevoel’. Zo is de babywereld voorzien van een ingerichte babykamer die klanten moet inspireren en is er op de schrijfwarenafdeling een studiehoekje. De winkel is voorzien van de nieuwste inrichting, waardoor het een warme en duurzame uitstraling krijgt. Voor de foodafdelingen en het restaurant maakt de winkel gebruik van een nieuw concept ontwikkeld onder de naam ‘HEMA keuken’, waarbij vers en gezond eten centraal staat. Vanwege coronamaatregelen is het restaurant nog niet geopend. De ‘food to go’ afdeling op de begane grond is wel geopend voor afhaalproducten, waaronder broodjes, smoothies, sappen en de bekende rookworst. Het adres van de winkel is Duindoorn 16. (foto’s  Ap de Heus)