Nieuws
Huygenskwartier verrast klanten met paraplu

Wethouder Astrid van Eekelen en voorzitter van ondernemersfonds Huygenskwartier Edwin Marijs hebben de aftrap gegeven voor de campagne ‘Laat je Verrassen in Leidschendam-Voorburg’. Met deze boodschap bieden winkeliers in het Voorburgse Huygenskwartier  een paraplu aan als service aan hun klanten, die vanwege de coronamaatregelen soms even buiten moeten wachten. Dit is de eerste keer dat de gemeente naar buiten treedt met de nieuwe gemeentelijke promotiecampagne ‘Laat je verrassen’.

De campagne is opgezet om alle bijzondere plekken die de gemeente te bieden heeft, goed onder de aandacht te krijgen bij een breder regionaal publiek. Daarnaast zet de gemeente deze campagne in om lokale ondernemers en de culturele sector te ondersteunen. Lokale ondernemers en partners uit de horeca, detailhandel, cultuur, erfgoed en recreatie krijgen daarbij de mogelijkheid om zichzelf in de kijker te zetten. De komende maanden zal de campagne op steeds meer plekken te zien zijn en een eigen website krijgen. Wethouder Van Eekelen: ,,We gaan de regio verrassen met al dat moois dat onze gemeente te bieden heeft. Dit doen we in verband met corona stap voor stap.” Undine Eckardt van Undine Lederwaren ontving de eerste paraplu’s van Astrid van Eekelen en Edwin Marijs. (foto gemeente LV)