Activiteiten
Online: de gezonde sportomgeving

Vrijwilligers van sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg kunnen op 24 november om 19.30 uur deelnemen aan een online inspiratiesessie. De Gezonde Sportomgeving staat centraal in dit Webinar dat SenW in samenwerking met de NOC*NSF organiseert. Deze inspiratiesessie geeft inzicht in waarom een gezonde sportomgeving relevant is, hoe je deze zelf kunt realiseren en wat het jouw club en leden oplevert. De Webinar wordt gegeven door expert Joke Davio. Ook de Team:Fit coach is er bij.

Ondanks dat de kantines nu nog dicht blijven kan het nuttig zijn om alvast na te denken over een gezonde sportomgeving in het nieuwe jaar! Tijdens de sessie komt het belang van alcoholbeleid, het streven naar een rookbeleid en rookvrije club en het stimuleren van een gezondere voedingskeuze aan bod. Aanmelden kan bij Miriam.blom@senw-lv.nl of  met het inschrijfformulier via deze link https://gras.senw-lv.nl/survey.php?id=15