Activiteiten
De bibliotheken zijn weer open

Alle vestigingen van de Bibliotheek aan de Vliet zijn weer open op de gebruikelijke openingstijden. Een aantal van de activiteiten start weer vanaf maandag 23 november.  De eerder ingevoerde coronaregels blijven van kracht. En het eerder ingestelde maximumaantal bezoekers dat men mag ontvangen, geldt ook nog steeds. De medewerkers van de bibliotheek zijn heel blij dat zij weer bezoekers kunnen ontvangen. Tijdens de sluiting van de afgelopen weken maakten velen gebruik van de afhaalbibliotheek. De afhaalbibliotheek is nu gestopt.

Vanaf maandag 23 november zijn er ook weer activiteiten die beginnen. Bijvoorbeeld het Peutervoorlezen en bij het Taalhuis de leesclub en de digitale spreekuren. De online workshops van Allemaal digitaal! gaan door. De geplande activiteiten van Allemaal digitaal! in de bibliotheek zijn geannuleerd tot en met 31 december. Het actuele overzicht van de activiteiten vindt u terug op www.bibliotheekaandevliet.nl/agenda

De openingstijden Leidschendam en Voorburg zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur behalve op maandag (opening 12.00 uur), zaterdag (sluiting 16.00 uur) en zondag (gesloten). Stompwijk is dagelijks open tussen 09.30 en 10.30 behalve op woensdag (open 18.30-19.30 uur), zaterdag en zondag (gesloten).