Activiteiten
Clown Meloentje brengt bezoek aan huis

Een mooi verhaal van  Pauline Schuurman: ,,Mijn moeder was merkbaar blijer na je komst. Dat zei een inwoonster van Leidschendam-Voorburg tegen me. Zij is mantelzorger voor haar moeder met dementie. Soortgelijke woorden hoor ik meer. Mijn spel haalt positieve gevoelens op en zorgt voor een zonnestraaltje op een sombere dag. Ik speel Meloentje en ik kom van de School voor Clown en Leven. In Coronatijd speel ik Coronaproof voor het raam van ouderen met dementie. Ik heb niet alleen bij verschillende zorginstellingen ervaring opgedaan, maar ook bij particulieren. Voor particulieren heb ik nog wat gaatjes in mijn agenda van 2020. Bent u mantelzorger voor een dierbare met dementie, dan kan ik voor vrolijke afleiding zorgen voor u beiden. Misschien een leuk cadeau in natura voor de feestdagen?”

Als u meer informatie wilt, mail dan naar clownmeloentje@gmail.com