Nieuws
Uiteenlopende gasten in Kakafonie

Er zijn vandaag, zondag 22 november, meerdere gasten in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Om 12:30 uur zijn Philip en Rosita van de formatie Standaard te gast om de nieuwe single ‘Eén Op Oneindig’/’One In A Million’  en ‘Our love feels like a mess’ te laten horen. Sinds 2016 vormen Philip en Rosita het muzikale duo ‘Standaard’. De muziek van Standaard kenmerkt zich door een groovy, funky, swingende popsound. Daarin zijn invloeden uit disco, 90’s Club en EDM te horen.

Om 13:05 uur komt Mireya Derksen in de uitzending. Mireya heeft onlangs meegedaan met het programma ‘We want more’ (halve finale gehaald). Maar ook in andere tv programma’s heeft ze indruk achtergelaten. De nieuwe plaat van Mireya heet ‘Ticket to Mars’, ze schreef het nummer zelf. Bekend als een klassieke cross-over zangeres, met een vocaal bereik van meer dan drie octaven, zingt ze een breed repertoire.

Rond half twee is Gerry Holland te gast. ‘De hemel is een engel kwijt’ is de titel van zijn nieuwe plaat. Dat Gerry Holland bekend staat om zijn vrolijke liedjes dat wisten wij al, maar dat hij ook een prachtig nummer kan maken waar een verhaal in zit, is een hele andere kant van deze sympathieke zanger. Een echte schlager, afkomstig uit Duitsland van Andreas Martin en is herschreven door Gerto Heupink.