Nieuws
Ronnie Mitchell zingende topper in Kakafonie

Rond half twee is Ronnie Mitchell te gast in Kakafonie op Midvliet FM. De in Den Haag geboren en getogen Ron van Vliet, beter bekent als Ronnie Mitchell, komt met een prachtige nieuwe single ‘1 Minuutje van je tijd’. Het oorspronkelijke nummer is in de 60’s door Tom Jones uitgebracht. Het geheel is in een nieuw muzikaal jasje gestoken en heeft geresulteerd in een mooi Nederlandstalig luisternummer. De Hazes invloeden zijn hier wel herkenbaar gebleven. De clip is opgenomen in Scheveningen en vertelt het hele verhaal.

Ronnie Mitchell is een zanger die zijn roots heeft uit het Haagse popcircuit. Hij heeft jarenlang in diverse bands gespeeld en gezongen (onder andere Between, Hooks, Crash, Daytona en nu Ravage). Ronnie Mitchell is ook niet onbekend in het bruiloften- en partijencircuit. Ron is thuis in verschillende stijlen van muziek, maar zijn hart ligt bij de Nederlandstalige rock and roll, waarin Elvis, Tom Jones en André Hazes zijn grote invloeden zijn. Toch heeft hij zijn eigen stijl en stemgeluid.

Voordat Ronnie de studio instapt kunt u om 12:30 uur luisteren naar Richard Craane uit Beverwijk naar de studio met zijn nieuwe plaat ‘Ik heb geen zin om naar huis te gaan’.  Om 13:05 uur komt Eugenie Monaco haar nieuwe single ‘Klasgenoten’ laten horen. Eugenie Monaco was als klein meisje altijd aan het zingen in allerlei koren. Later is ze gaan begeleiden en tegenwoordig doet ze dat nog steeds vol passie. Naast het zelf zingen uiteraard. (foto Midvliet)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter