Activiteiten
Meerhorstloop 2021 gaat niet door

De traditionele Meerhorstloop gaat komend jaar vanwege de coronacrisis niet door. Het evenement wordt normaliter op de eerste zondag van januari gehouden in en rond Stompwijk. ‘Gezien de huidige situatie waarbij het complete uitgaans- en verenigingsleven helemaal stil ligt, en de verwachting dat de situatie in de winter niet veel beter zal worden lijkt het ons het beste gelijk de knoop door te hakken, en de loop voor 2021 te schrappen. Ook al zullen de maatregelen mogelijk weer verlicht worden zien we een loop met inschrijving en een bakje vooraf, gezamenlijke start en nazit in de kantine niet gebeuren. En dit is toch waar het om draait bij de Meerhorstloop. Wat is het zonder een kop erwtensoep na afloop voor vrijwilligers en deelnemers en misschien nog een biertje. Hopelijk volgend jaar wel, want we missen het gezamenlijk sporten en alle sociale contacten die erbij horen wel. Houd moed blijf gezond en hopelijk tot 2022’, aldus de organisatie in een bericht.