Nieuws
ING in modern bankgebouw, pinnen even verderop

ING heeft het volledig verbouwde kantoor aan Duindoorn 2 in de Mall te Leidschendam geopend. ING-klanten kunnen hier terecht met al hun vragen over bankzaken en advies om hun financiële doelen en ambities te realiseren. In het ontwerp, de inrichting en dienstverlening staat gastvrijheid centraal. Met dit kantoor is ING nog beter in staat klanten te helpen financieel fit te zijn, een belangrijk thema voor de bank.

Financieel advies en hulp bij digitaal bankieren In het kantoor kunnen klanten terecht voor al hun reguliere bankzaken. Van het openen van een rekening tot de financiering van een huis of financieel advies bij een erfenis. Daarnaast biedt het kantoor voor hulp bij digitaal bankieren. Vanwege corona en de veiligheid van de medewerkers en klanten zijn er veel adviesgesprekken via beeld. Momenteel ligt dat aantal op 1800 videogesprekken per week.

Bij het ontwerp van het ING Huis is inspiratie opgedaan in de horeca wereld waar gastvrijheid in de genen zit. Er zijn geen balies meer, maar huiskamertjes, lange houten tafels en zitjes, die zorgen voor een aangename sfeer. De adviseurs spelen de belangrijkste rol om klanten het gevoel te geven van gastvrijheid. De contant geld-voorziening wordt overgenomen door Geldmaat. Die is te vinden aan de Weigelia 48 en de Damlaan 22. (foto Ap de Heus)