Nieuws
RKAVV start competitie overnieuw

Zondag hoofdklasser RKAVV moet opnieuw beginnen aan de competitie 2020-2021. De voetbaljaargang die wegens corona in oktober werd stilgelegd, wordt niet hervat. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. In plaats daarvan wordt de hoofdklasse gesplitst in twee delen met een regionale indeling. RKAVV speelt nu een hele competitie met Alphense Boys Alphen aan de Rijn, HBS Den Haag, Purmersteijn Purmerend, SJC Noordwijk, TAC’90 Den Haag, VV Velsen en De Zouaven Grootebroek. De KNVB gaat ervan uit dat er medio januari gestart kan worden. Na afloop is de nieuwe competitie wordt er een ‘beperkte’ nacompetitie gespeeld voor promotie en degradatie. In de stilgelegde competitie waren zes duels afgewerkt. RKAVV speelde door corona bij de tegenstanders echter maar drie duels: 1 gewonnen, twee verloren. Met drie punten stond men voorlaatste in de Hoofdklasse A die zestien teams omvatte.