Nieuws
Arabian Oud met heerlijke luchtjes in The Mall

Arabian Oud, gespecialiseerd in unieke oosterse en westerse luxe geuren, heeft zijn deuren in de Mall geopend. Arabian Oud is de geur van luxe en is een prominente en vertrouwde naam met meer dan 30 jaar expertise in de productie van authentieke geuren. De eerste plaats winnen in het Midden-Oosten, Afrika en de 11e wereldwijd zoals geclassificeerd door Euromonitor in 2013 en gerangschikt als een van de sterkste honderd merken in Saoedi-Arabië in 2013. Met meer dan dertig jaar ervaring, succes en vertrouwen in de productie van de beste unieke oosterse parfums en onderscheidende westerse geuren, heeft een breed scala van zijn producten wereldwijd, internationale en lokale prijzen gewonnen tegen de meest prestigieuze internationale bedrijven in de parfumindustrie.

Parfums zijn altijd een van de dingen geweest die alle mensen in één harmonie bijeenbrengt, aldus een woordvoerder van het bedrijf: ,,Omdat we de grote rol van vrouwen waarderen en hoe moeilijk het is om hun niveau van verfijning en succes te bereiken, hebben we ervoor gezorgd dat we met een unieke collectie voor vrouwen komen die de unieke persoonlijkheid van elke vrouw weerspiegelt. Als het om mannen gaat, begrijpen we hun verschillende interesses en hoe elk een andere ziel heeft. Daarom daagden we onszelf uit om elke parfum in staat te stellen hun personages, vormen, gewoonten en verlangens over te brengen.”

,,Parfums komen van verschillende oorsprong en elke geur weerspiegelt de cultuur waar het vandaan komt. Het oosten heeft zijn eigen charme, terwijl het westen vol creativiteit is. We besloten om iets unieks te bedenken door de charme van het Oosten te combineren met de Creativiteit van het Westen en het Oosten en het Westen te verbazen met onze filosofie van geselecteerde geuren.” (foto Ap de Heus)