Activiteiten
Bijzondere dinosaurussen in het Huygenskwartier

In de decemberexpositie in Foto Atelier BW5 zijn twee dinosaurussen te zien. De Voorburgse glaskunstenaar Ming Hou Chen stelt een triceratops in glas ten toon. De Voorburgse fotograaf Hilbert Krane heeft een familielid van deze triceratops op foto vastgelegd, alsof het een fossiele vondst is.

Naast de glazen triceratops neemt Ming Hou Chen de bezoeker ook op een andere manier terug in de tijd. Van optisch glas en metaal is het hoofd van een Romeinse soldaat te bewonderen, zijn er Romeins aandoende reukflesjes te zien en heeft hij de mythische eenhoorn in glas gevangen.

Wie de dinosaurussen in het Huygenskwartier wil zien en ook de foto’s van Michel Groen, Hilbert Krane en Frank Rozenberg wil bekijken, kan op vrijdag en zaterdag en op donderdag 24 december terecht in Foto Atelier BW5 aan het Zwartepad 5 in Voorburg. Alle werken zijn te koop en als speciale kerstactie kunnen er ook handgeblazen kerstballen met naam worden besteld. Onder de bezoekers wordt een door Ming Hou Chen handgeblazen kerstbal verloot.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter