Activiteiten
‘Eindelijk Wat Leuks’ bij de buren in Den Haag

Eindelijk Wat Leuks! Je bent jong en je wilt wat. De dagen zijn kort. Er is weinig te doen. Waar kan de jeugd nog iets leuks doen? Door de coronamaatregelen heerst er onder jongeren in de leeftijdsgroep 12 – 21 jaar steeds meer verveling. Ze zitten noodgedwongen meer binnen en de mogelijkheden om iets leuks te doen als uitlaatklep zijn zeer beperkt. Sommige jongeren hebben zelfs depressieve gevoelens.

Met de feestdagen voor de deur, die er anders uit gaan zien dan voorgaande jaren, en het aanbreken van de vakantieperiode waarbij de jeugd op zoek gaat naar vermaak, is vanuit de gemeente Den Haag, stadsdeel Loosduinen het initiatief gekomen iets voor de jeugd te organiseren, uiteraard coronaproef. Onder het thema EindelijkWatleuks.nl en de bekende slogan; ‘Je bent jong en je wilt wat’ worden in samenwerking met DB Evenementen tijdens deze vakantieperiode allerlei leuke gratis activiteiten georganiseerd.

Van Schaatsen tijdens de Silent ijs disco in de Uithof. E-sports met verschillende games, uitdagingen trotseren in een virtuele omgeving met VR brillen en Gamegym als Fortnite trefbal en FIFA skills. Leren vliegen met drones, drone races of het maken van een eigen kerstdiner tijdens de kookworkshop op Villa Ockenburgh. Deelname is gratis! Toegang beperkt, reserveren is daarom een ‘must’. Op de nieuwe website EindelijkWatLeuks.nl staat het volledige programma, agenda en reserveringsmogelijkheden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter