Activiteiten
Examens bij Taekwon-Do vereniging Baukdu

Taekwon-Do vereniging Baukdu heeft een nieuwe locatie in Leidschendam, waar elke dinsdag en donderdag lesgegeven wordt in de gymzaal van de Bredeschool in de wijk Prinsenhof. 2020 is een heel bijzonder jaar, desalniettemin werd het tijd voor het eerste examen voor de leerlingen uit Leidschendam. Begin december is het ITF Taekwon-Do Gup (gekleurde banden) examen afgenomen. Lid van de examencommissie en tevens hoofdleraar, Michael Dittmar, van de locatie in Leidschendam: ,,De leerlingen hebben zich goed voorbereid en dat was te zien op het examen. Voor theorie en praktijk werden er goede cijfers behaald.” De volgende leerlingen zijn geslaagd na het afleggen van een goed theorie en praktijkexamen: Dant√© Eekhof, Paul Hansen, Finn van Etten en Darius Peptu behaalden de gele slip (9e); Florian van den Toorn, Fabian van Soest en Jasper Janss behaalden de gele band (8e Gup).