Nieuws
Hotel Restaurant Centraal gaat dicht

Hotel Restaurant Centraal aan de Vlietweg in Leidschendam gaat dicht per 24 december. Dat hebben de eigenaren, de familie Doejaaren via hun website laten weten. De tweede verplichte sluiting dit jaar is teveel gebleken. Op de site spreekt men de hoop uit alle gasten in de toekomst op een andere wijze te kunnen bedienen.

Met Centraal verliest de gemeente Leidschendam-Voorburg een icoon. Het was voor velen een geliefde pleisterplaats aan de oevers van de Vliet. Drie generaties lang, sinds 1942,  heeft de familie Doejaaren aan de Vlietweg gewerkt en gewoond. Het restaurant was fameus vanwege de Hollandse keuken, met de Steak Kobus als hoogtepunt. Maar ook de bar was een middelpunt van tal van voetbal liefhebbers. Het hotel werd druk bezocht door mensen die onder meer bij de naburige NS werkplaats moesten zijn.

Wat er met het pand gaat gebeuren en of er weer een horeca gelegenheid in komt is nog niet bekend.