Activiteiten
Aandacht voor Prinsenhof-actie in Kakafonie

Ook vandaag, zondag 13 december,  zijn er diverse gasten in  het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Om 12:10 uur is er  een gesprek met Romi van Loon en Walter Schijf. Dit zijn twee inwoners uit de wijk Prinsenhof in Leidschendam die een kaartenactie zijn gestart voor de bewoners van woonzorgcentrum Prinsenhof.

De twee zagen een dergelijke actie bij stichting Duivenvoorde en toen was hun plan snel gesmeed: kaartjes, brieven en/of lieve attenties voor de bewoners én het personeel van Woonzorgcentrum Prinsenhof. Bewoners van de wijk Prinsenhof kunnen kaarten, brieven en andere (kleine) attenties afgeven of in de brievenbus doen op het volgende adres: Gravin Juliana van Stolberglaan 514 Leidschendam. Gemeenteraadslid Sanja Duijvestijn (GBLV) heeft de aftrap gegeven door een flinke tas af te geven, gevuld met knutselwerkjes van haar dochter.

Dit initiatief dient een tweeledig doel. Ten eerste en bovenal om bewoners en personeel van WZH Prinsenhof in het zonnetje te zetten en een hart onder de riem te steken. Ten tweede om de wijk Prinsenhof eens van een andere, positieve, kant te belichten. De wijk is helaas vaak negatief in het nieuws, terwijl er ook zo veel mooie, goede dingen gebeuren. Daar is de kaartenactie nog maar één voorbeeld van.

Om 13:05 uur komt de uit Voorburg afkomstige Ed Millstream naar Midvliet, samen met singer-/songwriter Suzanne Sanders. Ed Millstream (artiestennaam van Ed Molenbeek) heeft samen met Suzanne (tevens zijn zangdocent) een nieuw nummer opgenomen: ‘Horizon bound’.  Vervolgens is om 13:30 uur  Corné uit het Brabantse Oosterhout te gast. De reden van zijn komst is dat hij zijn debuutsingle uit is: ‘Vertel me’. Tussendoor, om 12:30 uur, zit Jet Gerrits in de studio om haar eerste eigen single ‘Is er dan toch een ander’ te laten horen.