Activiteiten
Start borstcrawlcursus in Leidschendam

ZwemMee start maandag 11 januari  met twee nieuwe borstcrawlcursussen. Deze vinden plaats in het doelgroepenbad van van zwembad De Fluit te Leidschendam. Van 19.00 – 20.00 uur is de cursus voor gevorderden. En van 20.00 – 21.00 zwemmen de beginners.

Tijdens deze 10-weekse cursus komen ruim 10 techniekpunten aan bod. Elke week wordt het geleerde herhaald en komen er een of twee nieuwe punten bij. Men traint onder leiding van een ervaren zwemtrainer. De uitvoering van uw slag wordt zowel boven- als onderwater bekeken. Ook zullen er diverse praktijkvoorbeelden worden gegeven. Er is ruimte om uw vragen te stellen en om ervaringen te delen. Aan het einde van de cursus zullen er zowel boven- als onderwater persoonlijke video-opnames gemaakt worden van uw behaalde resultaat. U ontvangt deze opnames gratis! Kosten voor 10 trainingen van 1 uur: 169 euro. Meer informatie en inschrijven: www.ZwemMee.nl