Mening
U zegt het maar: De kracht van positiviteit!

‘In tijden als deze, waarin we beperkt zijn in wat kan en mag, willen wij u en anderen een hart onder de riem steken, elkaar een compliment geven, inspireren en iets positiefs overbrengen aan onze medemensen. Het delen van onze boodschap kost niets, maar levert hopelijk veel op! Een gevoel van waardering en blijdschap bij de vinder van onze attentie.

Wij vinden het fijn om op deze manier, met elkaar, iets voor een ander te kunnen betekenen. De cliënten en begeleiders van Dagactiviteiten Ouderen (DAO) zetten zich in om producten te maken, die passen bij bovenstaande boodschap. We hebben stenen beschilderd, wensdoosjes geverfd  en Kersthangers gemaakt. Deze verpakken wij met een wenskaartje in een zakje, die we tijdens het wandelen verspreiden in de omgeving. We leggen ze op een bankje, paaltje, hangen het aan een tak, etc. met in zicht de tekst: “U mag mij meenemen.!”

Op onze Facebook pagina: daomiddin/Dagactiviteiten Ouderen kunnen de vinders een reactie plaatsen na het vinden van een attentie’.

(Bibia Kuipers, Trotse begeleidster van deze fantastische mensen).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter