Activiteiten
Groot voetbalfeest bij RKAVV

De kerstvakantie nadert en daarom organiseert RKAVV op dinsdag 22 december een winterclinic. Alle jongens en meisjes in de leeftijd van zes tot en met veertien jaar kunnen de hele dag komen voetballen. Ook niet-leden zijn welkom. Onder begeleiding van diverse eerste elftalspelers, hoofdtrainer Maurizio Ceccucci en spelers uit het talentvolle O23 team, wordt er de hele dag gevoetbald op sportpark De Kastelenring. De aftrap is om 09.00 uur en rond 15.00 klinkt het laatste fluitsignaal. Tussendoor krijgt iedere deelnemer een lunchpakket; de hele dag wordt voor genoeg drinken gezorgd. Voor 20 euro ervaren de deelnemers hoe het is om te leven als een topvoetballer. De opbrengst van de clinic stroomt door naar de clubkas. ‘We willen er een groot voetbalfeest van maken’, aldus RKAVV. Inschrijven https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHhLgSeTRnyA9RC2T0TInoM3SsczDRfIxKsXyV-528Lt2YJA/viewform