Activiteiten
Oude Kerk open rond de kerst

In de week voor Kerst is de Oude Kerk aan de Herenstraat in Voorburg dagelijks open van 11.45 tot 13.00 uur. Dan kan men in alle rust de versierde kerk beleven, en tegelijk de fototentoonstelling bekijken.  Dat kan van maandag tot en met  donderdag. Op kerstavond speelt beiaardier Gerda Peeters van 15.00 tot 16.00 uur  kerstmuziek op het carillon van de Oude Kerk. Van 16.00- 20.00 uur is de Oude Kerk open. Er mogen steeds maximaal 30 personen tegelijk binnen (zonder klachten, met mondkapje op en schone handen uiteraard). In de kerk kan men een route lopen langs staties waarop het Kerstverhaal staat afgebeeld. Er is een zgn. ‘doorlopende viering’: de cantorij zingt, het kerstevangelie klinkt en er is gelegenheid een lichtje aan te steken, te bidden en te geven.