Nieuws
Kerstboom inzamelactie van gemeente

Net als vorig jaar houdt de gemeente ook dit jaar een kerstboominzamelactie. Lever uw kerstboom in en zij zorgen dat deze op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt. Per ingeleverde kerstboom ontvangt men een vergoeding van € 0,50. In verband met het coronavirus is de inzamelactie dit jaar anders dan eerdere jaren. Het aantal dagen dat u uw kersboom kunt inleveren zijn er twee: woensdag 30 december en woensdag 6 januari.

U kunt uw kerstboom op 30 december en 6 januari van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur inleveren op de Veurse Achterweg 14 in Leidschendam of in de Einddorpstraat 18 in Voorburg. Tevens kunt u uw kersboom op 30 december van 10.00 tot 15.00 uur en op 6 januari van 13.00 tot 16.00 uur inleveren bij een van de wijkteams die op diverse locaties in de gemeente paraat staan, namelijk:

Stompwijk: Meerlaan, bij Hoefblad

Leidschendam:

Venestraat – De Tol, bij de witte tunnel
President Kennedyplein
Gruttolaan op parkeerterrein Andreaskerk
J.S. Bachlaan, bij Hanny Schaftstraat
Het plein aan Agatha
Parkeerplaats Prins Frederiklaan, bij Prins J.W. Frisolaan
Kastelenring – Valkhof, bij de glascontainer

Voorburg:

Prinses Mariannelaan, bij Arentsburglaan
Van Duvenvoordelaan, bij het Graaf Florisplein
Jan Mulderstraat bij het speelterrein
Schellinglaan, bij het parkeerterrein van de Montessorischool
Parkeerplaats Elzendreef, naast de sporthal en de basisschool
Buitenrustplein

Heeft u meer dan 50 kerstbomen die u wilt inleveren? Dan kunt u deze aan huis laten afhalen. Maak hiervoor telefonisch een afspraak via 14 070.  Vanwege het opknijpen met een vrachtwagen is het noodzakelijk dat u de bomen langs de openbare weg plaatst.

Bent u handelaar? Dan kunt u uw kerstbomen inleveren op donderdag 24 december van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur op de Veurse Achterweg 14 in Leidschendam. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter