Activiteiten
Het begon in een kerststal

Onder invloed van Corona keert de Koningkerk aan de Bruinings Ingenhoeslaan in Voorburg terug naar hoe het vroeger was: een kerststal, de open lucht, de herdertjes lagen bij nachte. In de brievenbus bij de kerststal kunnen kleurplaten, kersttekeningen en gebedsintenties worden gedeponeerd. Als kinderen op de achterkant contactgegevens vermelden maken ze kans op een prijsje.

In de kerststal staan houten afbeeldingen vanuit het oude Bijbelverhaal. Op kerstavond vanaf 18.30 uur komt de kerststal tot leven door enkele poppen te vervangen door levende mensen. Rond 19.00 uur sluit men  aan op de actie Sing & Shine van Bovenveen Samen.

Op kerstavond kunnen uiteraard gebedsintenties worden gebracht en een kaarsje ontstoken. Tijdens de online viering worden de intenties meegenomen. Vanuit de stal klinkt zachtjes kerstmuziek. Loop er gerust langs; Houd in alle gevallen 1,5 meter afstand tot elkaar.