Activiteiten
Sing & Shine kerstavond: een moment van samen zijn op afstand

Op kerstavond kan iedereen in Leidschendam-Voorburg meedoen aan Sing & Shine en zo op afstand kerstavond met elkaar inluiden. Doe mee en schijn donderdag 24 december een lampje vanaf je balkon, voor het raam of in de tuin en zing mee met de mooiste kerstliedjes tussen 19.00 en 19.15 uur. Maak het moment bijzonder met je eigen verlichting bijvoorbeeld met kerstverlichting, een lampje van je telefoon of een discobol.

Geef jouw favoriete meezinger door via sing-shine@midvliet.nl en stem 24 december om 19.00 uur af op Midvliet FM voor de muziek waar je op kunt meezingen. Natuurlijk kun je ook je zang ondersteunen met je eigen muziekinstrument.

Het doel van dit initiatief in deze bijzondere tijd is verbinden door samen te zingen en muziek te maken en hierdoor een gevoel van saamhorigheid te creëren. Het mooie is dat iedereen mee kan doen op zijn/haar eigen manier.

Sing & Shine is tot stand gekomen door een samenwerking van Bovenveen en Midvliet. Bovenveen Samen is een wijksamenwerking die bestaat uit Woej, de Koningkerk, Volkstuinvereniging Nicolaas Beetslaan, Fenomeen Bovenveen en Middin. (foto Michel Groen)