Nieuws
Kerstwens

Met u willen we terug kijken op een bijzonder jaar. Een jaar waarin we hebben geleerd dat afstand houden van elkaar niet betekent dat we niet in contact kunnen blijven. Ook hebben we gezien dat ondanks de maatregelen en beperkingen de meeste van onze werkzaamheden goed konden doorgaan.

We blikken terug op een jaar waarin wij mooie stappen hebben gezet voor de toekomst van onze zuiveringen, de waterkwaliteit, klimaatadaptatie en duurzaamheid. Onze taken voor de waterveiligheid zijn wij blijven uitvoeren en we hebben gezien dat de verenigde vergadering en commissievergaderingen ook online kunnen worden gehouden. Het waren plezierige en constructieve overleggen.

We zijn trots op wat afgelopen jaar is bereikt en we zijn ons ervan bewust dat dat veel heeft gevergd. Van de medewerkers die vanuit huis moesten werken én de medewerkers die in het veld werkzaam zijn, van onze bestuursleden die hun kaderstellende en toezichthoudende rol op afstand moesten uitvoeren, van onze samenwerkingspartners, onze toeleveranciers en aannemers. Wij willen iedereen heel hartelijk bedanken voor de inzet.

Het ziet ernaar uit dat wij ook in 2021 nog even moeten volhouden, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we dat samen kunnen opbrengen.

We wensen u allen fijne feestdagen en een goed en gezond 2021.

Piet-Hein Daverveldt, Peter Ouwendijk, Marcel Belt, Manita Koop, Ruud Egas, Pieter Janssen

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter