Nieuws
Kersteditie van Kakafonie

Vandaag is er een extra editie van het programma Kakafonie op Midvliet FM. Om 12:30 uur is er een interview met Albert Jitze. In samenwerking met Horeca Nederland (afdeling Friesland) komt zanger Albert Jitze uit Lemmer uit met zijn versie van de Hazes-klassieker  ‘Eenzame kerst’.

Om ongeveer 13:10 uur is saxofonist Felipe Castro te gast in de studio van Midvliet. Hij zal live spelen. Felipe komt oorspronkelijk uit Spanje. Hij woont nu twee jaar in Rijswijk, maar daar was hij heel weinig, omdat hij constant muzikale shows verzorgde op cruiseschepen en echt de hele wereld rondging.

Felipe Castro is een Latijnse Grammy-genomineerde artiest, autodidact saxofonist met een carrière van 27 jaar in een verscheidenheid aan stijlen, van, jazz, bossa nova, gospel, merengues, salsa, pop, funk, ballads. Hij heeft al veel bekende artiesten begeleid.

Ook op zondag 27 december is er Kakafonie. Rond 12:30 uur komt Toon van Mil naar de studio van Midvliet om over zijn muziek te vertellen en deze te laten horen. Hij heeft een theaterprogramma vol eigen werk maar speelt ook nummers van the Shadows, Santana, the Eagles en the Beatles.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter