Nieuws
Rustige jaarwisseling

De jaarwisseling is in Leidschendam-Voorburg vrij rustig verlopen. De brandweer moest tien keer uitrukken om branden te blussen. Daar onder was, kort na middernacht, een auto aan de Strabolaan in Voorburg, alsmede een brandje bij de Jumbo aan het Koningin Julianaplein in Voorburg (rond 23.30 uur).

Verder moest er opgetreden worden nadat onbekenden containers in brand staken of afval en rommel die op straat lag. Dat begon gistermiddag al rond 16.00 uur op de Frederiklaan in Leidschendam. Daarop volgenden brandjes in de De Ruyterstraat Voorburg, Hartzstraat Voorburg (twee keer), Bucaillestraat Voorburg, Ambachtsstraat Leidschendam, Dijkgraafstraat Leidschendam en Vieveenland Leidschendam.

Kort voor twee uur vannacht gebeurde er op de A4 bij Leidschendam in dichte mist nog een ongeluk met vier auto’s waarbij ook een gewonde viel. Die kon ter plekke geholpen worden.

Bij de jaarwisseling 2019-2020 gingen in de gemeente nog vier auto’s in vlammen op. Destijds moest de brandweer 24 keer in actie komen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter