Nieuws
GBLV-gemeenteraadslid wil met De Mos naar Tweede Kamer

Het GBLV-gemeenteraadslid Hans Peter Klazenga is kandidaat-Kamerlid bij Code Oranje, de vernieuwingsbeweging van Richard de Mos, die in maart meedoet met de Tweede Kamerverkiezingen. Hij bekleedt plaats 13 op regionale kandidatenlijst.

,,De Mos brengt politiek terug bij de burger, door echt te luisteren wat er nodig is om hen te helpen”, stelt Klazenga, die ook in Leidschendam-Voorburg de politiek weer wil terugbrengen naar de straat.  Zijn motto is ‘Doe wat je zegt en zeg wat je doet, kort, bondig en direct: hoe eenvoudig kan het zijn?’

Klazenga was lijsttrekker voor GBLV bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Hij is tevens het langst zittende gemeenteraadslid; sinds 1994 is hij raadslid. Nadat De Mos vorig jaar aankondigde met zijn partij ook in de rond Den Haag liggende gemeenten actief te willen worden gaf Klazenga al aan graag met De Mos te willen gaan samenwerken.

Code Oranje-lijsttrekker Richard de Mos is blij met weer een raadslid dat zich aansluit bij zijn groeiende landelijke beweging. ,,Als je ziet dat de landelijke overheid de gemeenten financieel helemaal aan het uitkleden is, wordt het tijd voor een lokale vuist in de Kamer. Twee tot drie miljard komen gemeenten jaarlijks tekort, dat gaat ten koste van jeugd- en ouderenzorg, veiligheid en de leefbaarheid. Ook het voorzieningenniveau holt achteruit, zoals het sluiten van politiebureaus en het schrappen van buslijnen. Dat gaan wij veranderen.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com