Nieuws
Ook ABN AMRO sluit haar kantoor in Voorburg

Het ABN AMRO kantoor in Voorburg, aan de Koningin Julianalaan 353 sluit per 5 maart. Daarmee volgt men de vroegere buurman ING, die Voorburg al eerder verliet.  De bank meldt dat steeds meer klanten van ABN AMRO regelen hun bankzaken via de app, internet bankieren en beeldbankieren.

Voor klanten is het steeds minder noodzakelijk om een bankkantoor te bezoeken. Als gevolg neemt het aantal klanten dat een bankkantoor bezoekt elk jaar verder af. Daarom sluit ABN AMRO dit kantoor. De sluiting van het kantoor in Voorburg heeft geen directe gevolgen voor de medewerkers. De huur van het kantoorpand is opgezegd.

Het aantal klanten (ook ouderen) dat kiest voor online bankieren is door Covid-19 in een verdere stroomversnelling geraakt. Het afgelopen jaar had de bank voor het eerst meer dan één miljard klantcontacten via de digitale kanalen. Persoonlijk bankieren via de digitale kanalen is voor ABN AMRO een speerpunt. Daarom blijft de bank ook de komende jaren investeren in verdere optimalisatie van de online dienstverlening.

Als een kantoorbezoek nodig of gewenst is, kunnen klanten terecht bij het kantoor in Den Haag aan de Koningskade 30. Men kan de dichtstbijzijnde ABN AMRO kantoren en geldautomaten vinden op de website van ABN AMRO vinden. Klanten kunnen ook geld opnemen, geld storten en sealbags storten bij de geldautomaten van Geldmaat. In Leidschendam is ook al enige tijd geen ABN AMRO-bank meer.

Op de kantoren werkt ABN AMRO op afspraak. Als klanten een kantoor willen bezoeken, kunnen ze telefonisch een afspraak maken via 088 – 226 2635 . Zo ontvangt de bank klanten op het moment dat het klanten het best uitkomt en hoeven ze niet te wachten.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com