Nieuws
Petra van Express-so hoopt dat alles snel weer ‘normaal’ is

Bij restaurant Express-so in de centrale hal van het HMC-ziekenhuis Antoniushove kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers terecht voor een frisje, een kop koffie, belegde broodjes en warme maaltijden. Maar de laatste maanden is het er een stuk stiller dan voorheen. Dat heeft alles te maken met de coronaperiode, vertelt Petra. Ze is sinds een jaar coördinator van Express-so. ,,In dat jaar is er veel gebeurd”, zegt Petra. ,,Zo hebben we vanwege de hygiëneregels alle tafels en stoelen in de hal weggehaald. Voorheen konden patiënten en bezoekers daar hun broodje eten en koffie drinken, maar nu dus even niet.” Dat maakt het op haar werkplek een stuk stiller dan toen Petra net begon. ,,Heel jammer. Ik hoop dat alles gauw weer ‘normaal’ is.” (bron HMC)