Nieuws
Afhaalbibliotheek blijft voorlopig open

Deze week maakte het kabinet bekend dat de huidige coronamaatregelen verlengd worden tot en met dinsdag 9 februari. Dat betekent dat de bibliotheken de komende weken nog gesloten blijven. Bibliotheek aan de Vliet meldt dat de inleverdatum van geleende materialen t wéér automatisch wordt  verlengd met drie weken. Er zijn geen boetes.

Alle activiteiten in de bibliotheek zijn geannuleerd. Als u een kaartje hebt gekocht voor een activiteit tussen 20 januari en 9 februari krijgt u het geld terug. En als u ergens gratis kaartjes voor hebt gereserveerd vervalt automatisch de reservering.

Veel leden van de bibliotheek maken nu gebruik van de Afhaalbibliotheek. Uit de vele positieve reacties, blijkt dat men deze tijdelijke service erg op prijs stelt.  Ook de komende weken blijft de Afhaalbibliotheek open en kan men blijven genieten van de mooiste boeken.

Er zijn twee manieren om boeken aan te vragen: 1) Kies zelf titels uit de online catalogus (max. 5 titels). 2) Laat de medewerkers  een verrassend boekenpakket samenstellen (max. 5 titels). Goed om te weten: (groot)ouders kunnen een boekenpakket aanvragen met AVI-niveau boekjes voor hun (klein)kinderen. Zo kiest u de boeken die niet te makkelijk, maar ook niet te moeilijk zijn en passen bij het leesniveau van uw (klein)kind.