Nieuws
Dave Fisser gaat liefdesliedjes zingen

Voorburger Dave Fisser, beter bekend als Captain Midnight, heeft een leuk idee: ,,Valentijnsdag komt er aan en dan willen wij graag iets bijzonders met de hele band doen om juist op deze dag even weg te dromen in deze uitdagende tijd. Samen met Mike Peterson gaan we die dag vijf mooie liefdesliedjes opnemen en uitzenden via onze Facebook-kanalen. Heb jij een leuk idee voor een mooie ballad en misschien wel een speciale herinnering aan een bepaald liefdesliedje, laat het ons dan weten via facebook-comments en misschien dragen wij dit liedje wel namens jou op aan jouw geliefde tijdens onze Valentijns live stream op zondag 14 februari.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com