Mening
U zegt het maar: Service van banken aan de burger uitgehold

Recent is de ING Bank naar Leidschendam vertrokken en nu vertrekt ook de ABN AMRO bank. De klanten moeten nu naar Den Haag. Als compensatie wordt een gratis cursus Online Bankieren aangeboden. Daar gaan we weer!

Er wordt gemakshalve van uit gegaan dat iedereen over een computer beschikt en kan internetten. We leven in een tijd welke wordt overheerst door Internet en met de digibeten wordt geen rekening gehouden. Eveneens wordt aan voorbijgegaan dat er klanten zijn die niet durven te pinnen bij een automaat.

Alhoewel veel rekeningen automatisch kunnen worden voldaan blijft cash geld nodig om voor handen te hebben. Voor deze groep is te hopen dat men terecht kan voor hulp van familieleden en/of vrienden.

(Mevr. M. Oosterveer)