Nieuws
Klink opent vernieuwde winkel op Julianabaan

De bakkerij van Klink op de Koningin Julianalaan in Voorburg – winkelcentrum Julianabaan – heeft een metamorfose ondergaan. In twee weken tijd is de zaak omgetoverd tot een hypermoderne bakkerswinkel. De zaak werd zaterdag in alle vroegte heropend. De ouders van Max en Willem en Hella Klomp als oud-eigenaren van Bakker Klink, knipten het lint door waarna de winkel helemaal klaar was voor de eerste klanten die al stonden te wachten.

Al sinds 1995 is Bakker Klink gevestigd in dit pand op het plein tegenover de HEMA en AH. En al was er in de loop der jaren het nodige aangepast aan de winkel, nu was het tijd om de winkel grondig te renoveren. De winkel is volledig op de schop gegaan en heeft onder andere een nieuwe vloer en winkelmeubels gekregen. Een duidelijk nieuwe look en feel maar bovenal een andere indeling.

Max ,,Als klant sta je nu niet meer direct voor de toonbank te wachten om bediend te worden. De hele winkel nodigt nu uit om zelf je producten te verzamelen. Snel een halfje brood of op het gemak wat lekkers uitzoeken, je kiest als klant je eigen tempo.” Op deze manier wordt ingespeeld op wat de klant het meeste zoekt anno 2021; gemak.

Natuurlijk was het ook voor de klant een feestelijke dag. Ricardo Alting ontving als de eerste van 25 klanten een gratis appeltaart. Koopt u in deze mooie nieuwe winkel voor 7,50 boodschappen, dan krijgt u een gevulde koek gratis. En bij 15,00 aankoop zelfs 2. Verder zijn er nog 2 weken lang feestelijke openingsaanbiedingen in alle Bakker Klink winkels.