Nieuws
Geldelijke steun voor groene initiatieven

Het vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg wijst erop dat alle inwoners die zich inzetten om de omgeving groener, natuurrijker en socialer te maken, een financiële bijdrage kunnen krijgen. Via De Groene Motor zijn er verschillende regelingen om een voucher aan te vragen.

Voucherregelingen bieden financiële ondersteuning aan projecten van vrijwilligers in het groen. Projecten die bijdragen aan biodiversiteit, de natuur, het landschap of het sociale aspect in het groen van de provincie Zuid-Holland. Alle burgers en vrijwilligers die zich inzetten om de omgeving groener, natuurrijker en socialer te maken kunnen een voucheraanvraag indienen. Van klein tot groot. Alle projecten dragen bij aan onze groene leefomgeving.

Via De Groene Motor zijn er verschillende regelingen om een voucher aan te vragen. Door de samenwerkingen met Provincie Zuid-Holland, Fonds1818, Nederland Zoemt en Landschapsfonds Holland Rijnland is het mogelijk voor vrijwilligersinitiatieven of particulieren om een financiële bijdrage aan te vragen. De Groene Motor helpt u graag persoonlijk verder alsu vragen hebt of advies wilt.

Vouchers kunnen ingezet worden voor projecten voor een bloeiende sociale omgeving, bijen en biodiversiteit of landschapselementen. Per regeling verschillen de voorwaarden, maar zijn geschikt voor uiteenlopende ideeën. Bekijk de regelingen en vraag gerust hulp bij twijfel of voor advies.  https://www.zelfdoeninzh.nl/voucherregelingen   (foto Groene Motor)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com