Nieuws
HTM pakt servicepunten aan

Om het aanbod van het openbaar vervoer af te stemmen op de veranderde reizigersvraag door de coronacrisis heeft HTM een aantal maatregelen genomen. Zo is op 3 januari  de nieuwe jaardienstregeling ingegaan met meer openbaar vervoer op de dag en wat minder in de spitsuren.

Belangrijk uitgangspunt is en blijft voor HTM om de continuïteit en kwaliteit van het openbaar vervoer zoveel mogelijk te behouden. Eén van de andere maatregelen die HTM neemt is het aanpassen van de openingstijden van de Servicepunten op de stations Hollands Spoor en Den Haag Centraal. Het Servicepunt op station Delft gaat sluit per 1 februari.

De nieuwe openingstijden van de Haagse HTM-Servicepunten zijn:

= Station Den Haag Centraal: maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 20:00 uur, zaterdag en zondag van 9:00 tot 19:00 uur,

= Station Hollands Spoor: maandag t/m zondag van 9:00 tot 17:00 uur.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com