Nieuws
Fenno Werkman maakt zich sterk voor voedselbank

De bekende Voorburgse muziek en beeld verzamelaar en kenner Fenno Werkman gaat zich sterk maken voor de voedselbank. Dat doet hij middels een livestream van zijn optreden als VJ. Hij legt zelf uit waarom:

,,Ik ben heel erg geschrokken over de gevolgen van het corona virus in de culturele sector. Onze regering heeft allerlei steunmaatregelen lopen en toch is er een groot gedeelte mensen uit deze sector aangewezen op hulp van de voedselbank. Door de lockdown komen de voedselbanken een beetje in de problemen is mijn inschatting. Dus organiseer ik samen met Mello Music een inzamelings actie.

Zaterdagavond om 20.00 uur ga ik op de live stream Fenno’s Nacht van de Popmuziek doen en wij hopen hiermee geld op te halen wat wij dan kunnen doneren. Mijn vriend Paul Montfroy zal mij in deze uitzending bijstaan, met hem maak ik het populaire radio programma ‘oh oh oh de Paul en Fenno Show’ voor Olleke Bolleke radio in Thailand.

Op onze live stream met beeld en geluid kunnen jullie zeker AC-DC, Toni Basil, Steppenwolf, Tina Turner, Ian Dury en vele andere grootheden voorbij zien komen. Voor de goede orde dit is geen televisie uitzending van de NTR omdat het commissariaat van de media dit niet zal toestaan.

Wij gaan er gewoon een prachtig feest van maken en hopen dat jullie een geweldige avond gaan hebben. Met de avondklok zitten wij opgesloten in de studio en kunnen maar een ding doen blij zijn en geweldig materiaal laten zien. Als extra smaakmaker is de enthousiaste Kalashnikoff ook aanwezig in de studio en zal jullie zeker laten weten wat zijn favoriete muziek is.”

Tickets kosten 3,33 of meer en zijn te bestellen via www.mellomusic.live

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com