Nieuws
Vanmiddag live show ’s Gravendreefcollege

Vanmiddag, zaterdag, om 16:30 is het zo ver: de ’s Gravendreef College Liveshow. In deze liveshow, gepresenteerd door Eric Bouwman, worden groep-8 leerlingen in een klein uur meegenomen in de wereld van het ’s Gravendreef College. Zo kan men live vragen stellen aan leerlingen en docenten van het ’s Gravendreef College, vertellen docenten over Masterclassen en doet een Mens & Natuur docent een spectaculair scheikunde proefje.

Ook strijden twee teams van leerlingen uit Leidschendam en Leidschenveen tegen elkaar met coronaproof spelletjes en spelen hun teamleiders (docenten van het ’s Gravendreef College Leidschendam en Leidschenveen) tijdens de liveshow het eindspel. De liveshow is te volgen via de website van de school of op youtube  ( https://www.youtube.com/channel/UCd1sCqjFIUpSc1SyhT72pOA ) Wil je de voorbereidingen tot de liveshow volgen? Houd dan de instagram pagina (@sgravendreef_college) in de gaten.