Mening
U zegt het maar: CASsummit2021

‘Er zijn steeds meer zware regenbuien en we krijgen vaker te maken met periodes van droogte. Dat vraagt om aanpassingen van ons allemaal. Gelukkig kunnen we thuis ook een bijdrage leveren.
Bijvoorbeeld door een regenwatervijver aan te leggen. Ideaal voor het opvangen van overtollig regenwater. Het zorgt voor verkoeling, vult het grondwater aan en is ook nog eens een aanwinst voor je tuin. Kleine handelingen zorgen voor grote veranderingen! Op 25 januari en 26 januari organiseert Nederland de online Adaptation Summit. Op deze dagen maken wereldleiders, beleidsmakers en experts samen concrete afspraken over hoe we onze wereld het beste kunnen aanpassen aan het veranderende weer’.

(#VeranderMee #AdaptationSummit)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com