Nieuws
Voorburgse Primera-eigenaar helpt collega in Den Bosch

De Voorburgse Primera-eigenaar Thomas Brakeboer is in actie gekomen voor zijn collega’s in Den Bosch. Hun winkel werd tijdens de avondklok rellen geplunderd en vernield. De bedoeling is om geld in te zamelen. Dat gebeurt inmiddels ook landelijk.

Thomas vertelt: ,,Na al het leed en de vernieling wat Guido en Maaike is aan gedaan bij Primera Visstraat in Den Bosch willen wij hun een hart onder de riem steken. Deze hardwerkende ondernemers hebben het al zwaar genoeg in deze Corona tijd en het is onbeschrijfelijk wat er met hun winkel is gebeurd. Iedere donatie is welkom en alles komt bij Maaike en Guido terecht. Zelf hebben wij een Primera in Voorburg en zijn wij in de zomer van 2020 nog bij hun langs geweest. Toen wij de beelden zagen van wat er is aangericht in hun winkel keken we hiernaar met tranen in onze ogen. Wij hopen dat we een mooi bedrag voor deze lieve mensen kunnen ophalen.”