Nieuws
Let op: GGD vaccineert géén ouderen aan huis

De GGD vaccineert géén ouderen aan huis. Men reageert daarmee op berichten dat ouderen in deze regio worden gebeld door mensen die zich voordoen als werknemers van de GGD. Deze mensen willen een afspraak maken voor een coronavaccinatie bij de mensen aan huis. Dit klopt niet.

De GGD neemt geen contact op met ouderen over het vaccineren en komt ook niet bij mensen thuis om te vaccineren. Ouderen vanaf 85 jaar ontvangen deze week een uitnodiging voor de coronavaccinatie. Huisartsen nemen persoonlijk contact op met de 90-plussers in hun praktijk. Mensen in de leeftijd van 85 tot 90 jaar krijgen een uitnodiging per post van het RIVM.

Mobiele ouderen bellen zelf met een landelijk nummer om een afspraak te maken. Zij worden gevaccineerd op de centrale vaccinatielocatie van GGD Haaglanden bij het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. Niet-mobiele ouderen worden door de huisarts gevaccineerd zodra dit kan. Twijfelt u of u met de GGD te maken heeft? U kunt altijd bellen via 088-  355 0100.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com