Mening
U zegt het maar: Nog veel vragen over plan woontorens

‘Er komen drie woontorens van ieder 20 etages in winkelcentrum Julianabaan. Door middel van een te houden enquête in de media en/of formulieren in de winkels zou een objectiever beeld kunnen worden gevormd of voor dit plan voldoende draagvlak is.

Deze woontorens passen helemaal niet in die omgeving. Bovendien is het gebied om deze woontorens te plaatsen te klein. Daar komt bij dat deze woontorens veel vangwind zullen veroorzaken. Kinderen,  ouderen en mensen die slecht ter been zijn kunnen bij wind omver worden geblazen. Waar kunnen de auto’s van het te verwachten winkelend publiek, ook van buiten Voorburg, worden geparkeerd? Biedt de ondergrondse garage onder het Zeilschip hiertoe genoeg ruimte? Waarom is het nog onduidelijk wat er met het parkeerterrein aan de Marcellus Emantslaan staat te gebeuren?

Dit winkelcentrum is kleinschalig en zou zo moeten blijven. Daar komt bij de dat het winkelcentrum Leidsenhage al ruimschoots aan de behoefte van het winkelend publiek  voldoet.

‘Eigenaren van de panden en ontwikkelaars willen aan de bouw meewerken’.  Als dit het geval is, is dit dan zwart op wit dit toegezegd inclusief de te verdelen kosten?’

(Naam schrijver bij de redactie bekend)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter